AL GEWEND OF NOG EVEN WENNEN?

De eerste wedstrijden zitten er inmiddels weer op, zijn we allemaal weer een beetje gewend aan het veld, de coaches, de scheidsrechters en elkaar?

De wedstrijden van afgelopen zaterdag hadden voor onze teams wisselende resultaten. Ons 1e speelde een spannende pot tegen Tweemaal Zes, die met 1 puntje verschil gewonnen werd. Mooie afsluiting van de zaterdag. Ons 2e kwam net te laat op gang om de wedstrijd helemaal om te keren. Het 3e moest naar Gouda om tegen Gemini aan te treden op gras, ja dat zijn we niet meer gewend, en dat was ook wel een beetje te zien aan de score. Wisten ze vorige week nog veel te scoren, dat was nu een stuk minder, maar op naar de volgende wedstrijd! Ons 4e startte hun wedstrijd met een moment stilte, bijzonder om dat te zien, dat soort moment wennen nooit.

Bij onze jeugdteams ook wisselende resultaten, maar met een aantal positieve uitschieters van onze C1, D1 en F1.

Wat even wennen was, was dat het scorebord het niet deed. We zijn wel al in onderzoek naar een nieuwe, maar dat zal denk nu even wat sneller moeten.

Wat we in September ook altijd gewend zijn, is de Najaarsmarkt. Van de optocht op donderdagavond tot aan de stand op de braderie op de zaterdag. Ook hebben we hier ons als vereniging weer goed kunnen laten zien. En nu maar hopen dat er weer nieuwe leden de weg naar de Groene Zoom zullen vinden. Al is het maar om tijdens de aankomende weken mee te trainen tijdens de Welpenweken. Op 21-09, 28-09 en 05-10 zijn deze op ons veld.

Op zondag de 15e is er weer een leuke activiteit van de club van 100 georganiseerd. Als ik dit stukje schrijf is deze activiteit in volle gang in Leiden. Ben erg benieuwd hoe dit is geweest!

Ook wat we gewend zijn is de Grote Club Actie, die staat weer op het punt van beginnen. Wat voor mij wennen was is dat de vergadering hierover gewoon op een terras in de zon met een hapje en drankje gedaan kan worden. Dat ga ik ook eens voorstellen aan het bestuur of dat geen goed idee is voor de bestuursvergaderingen…

Wat voor sommige leden en ouders ook even wennen is, is dat we vanaf dit seizoen gestart zijn om de bardiensten (en andere taken) in te delen via ons vrijwilligerssysteem. Dit is uiteindelijk wel gelukt, maar we merken dat er nog wel een beetje onwennig gereageerd kan worden. Maar zonder de hulp van leden en ouders redden we het niet met de vast club van vrijwilligers, dus alle hulp is welkom! En het is wel zo, als we er eenmaal een beetje aan gewend zijn, dat blijkt dat het vervolgens best leuk is om iets te kunnen doen.

Als we weer beginnen met trainen en spelen, dan zijn we ook gewend om onze tassen mee te nemen. Maar waar we allemaal wel aan gewend moeten raken is de tassen niet op de tafels neer te zetten (te gooien of te smijten), maar in het rek wat daarvoor is bestemd.

Het is even wennen, maar de tassen horen toch echt in het rek tegen de kleedkamers aan. Zodat we dan ook het terras kunnen gebruiken om lekker te kunnen zitten.

En als we dan toch lekker bezig zijn, nog een klein verzoek. De fietsen mogen niet tegen het hek staan aan de zijde van de parkeerplaats van de Jeu de boules. Geen idee of mensen gewend zijn hun fiets daar neer te zetten, maar de bordjes hangen er al even…

Het is namelijk belangrijk dat de strook leeg blijft omdat hier de hulpdiensten doorheen moeten kunnen, graag hier rekening mee houden!

En om af te sluiten, hieronder nog een aantal wist-u-datjes:

Wist u dat:

Aankomende zaterdag onze selectie weer thuis speelt?

Maar dat er al vanaf 10:30 wedstrijden zijn?

Op 28-09 onze vrijwilligers BBQ gehouden gaat worden?

De fietspuzzeltocht op 22-09 gereden gaat worden?

We nog mensen zoeken voor achter de bar tijdens het schoolkorfbaltoernooi (02-10) en het recreantentoernooi op 04-10. Lijkt je dat leuk, geef je op.

Het zijn er nu even een aantal om mee te beginnen. Als er leuke, belangrijk en misschien wel juicy wist u datjes zijn, laat het me dan weten!!

Tot op het veld!

Raymond